• +381(0)11 6972858
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Наука
и пракса у служби аграра

макроекономска истраживања, микроекономска истраживања, саветодавство и едукација, издаваштво, статистика и информатичка подршка

Научна истраживања

Повезујемо науку и привреду

Предузећа из области пољопривреде и прехрамбене индустрије корисници су услуга Института, нарочито у областима: израде конкретних инвестиционих елабората и техничке документације, процене вредности капитала, увођења стандарда квалитета и др.

ПРЕДСТАВНИЦИ ИЕП-а УЧЕСТВОВАЛИ НА НАУЧНО-СТРУЧНОМ СКУПУ

Научно-стручни скуп „Будућност села и пољопривреде у Србији: Структурни проблеми и модели одрживог развоја“ у организацији Академијског одбора за село САНУ одржан је у Свечаној сали Српске академије наука и уметности 15. маја 2024. године. На скупу су учествовали и представници Института за економику пољопривреде у Београду, проф. др Јонел Субић и др Гордана Радовић.

Проф. др Јонел Субић је имао излагање на тему „Предузећа и инвестициони модели у пољопривреди Србије“, у оквиру рада чији су аутори: проф. др Јонел Субић, др Марко Јелочник и др Лана Настић.

Др Гордана Радовић је имала излагање на тему „Економско-финансијска одрживост пољопривредних газдинстава у Србији“, у оквиру рада чији су аутори: проф. др Зорица Васиљевић, др Гордана Радовић и др Владо Ковачевић.

 

 

 

Аутор текста и фотографија. Г. Радовић


© 2005-2024 Институт за економику пољопривреде Београд

Search