• +381(0)11 6972858
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Компетитивност економике агропривреде и руралног развоја у условима светске кризе

Присуствовање Међународном научном скупу „Компетитивност економике агропривреде и руралног развоја у условима светске кризе”, одржаном у Букурешту, 25. и 26.09.2009. године.

kompetivnost_agroprivrede_5 kompetivnost_agroprivrede_3

 

Делегација Института за економику пољопривреде у саставу Проф. др Драго Цвијановић (директор, научни саветник) и доц. др Јонел Субић (помоћник директора за привреду, научни сарадник), позвана је да  присуствује Међународном научном скупу у Букурешту -  Румунија. Поред организатора, Факултета за економику пољопривреде-прехране и заштите животне средине, Универзитета економских  наука из Букурешта,  један од суорганизатора био је и наш Институт. Сходно томе, већи број истраживача су били аутори радова  који су презентовани  и објављени у Зборнику радова .
Приликом свог боравка у Букурешту, представници Института за економику пољопривреде су искористили прилику да се, осим са својим  домаћинима на челу са проф. др Виктором Манолеом, деканом, Факултета за економику пољопривреде-прехране и заштите животне
средине, Универзитета економских наука из Букурешта, сретну и са проректором Универзитета економских наука из Букурешта (проф.
др Николаје Истудор), као и са представницима Института за економику пољопривреде из Букурешта (проф. др Филон Тодероју,  помоћник директора за науку и проф. др Јоан Давидовић, научни саветник). Са свима њима се разговарало о могућностима унапређења  досадашње сарадње и  стварања предуслова за билатералне пројекте Србије и Румуније.

kompetivnost_agroprivrede kompetivnost_agroprivrede_1 kompetivnost_agroprivrede_2 kompetivnost_agroprivrede_4

© 2005-2020 Институт за економику пољопривреде Београд

Search