• +381(0)11 6972858
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Наука
и пракса у служби аграра

макроекономска истраживања, микроекономска истраживања, саветодавство и едукација, издаваштво, статистика и информатичка подршка

Научна истраживања

Повезујемо науку и привреду

Предузећа из области пољопривреде и прехрамбене индустрије корисници су услуга Института, нарочито у областима: израде конкретних инвестиционих елабората и техничке документације, процене вредности капитала, увођења стандарда квалитета и др.

Реализација пројекта “Европа за све”

Симболично, на дан Светог Николе, после укидања визног режима првих 50 грађана из Србије полетело је пут европских престоница. У оквиру пројекта “Европа за све” који је покренуо кабинет потпредседника Владе Републике Србије за европске интеграције, мр Божидара Ђелића, у сарадњи са Европским покретом у Србији и медијским партнерима, грађани су посетили Брисел, Рим, Берлин и Париз у периоду од 19. – 26. децембра.

slika_1 slika_2

Осим историјских И културних знаменитости поменутих градова, учесници пројекта су имали прилике да посете и неке од званичних институција Европске уније, као и Амбасаде Р. Србије у Белгији, Италији, Немачкој и Француској.
Један од учесника у реализацији овог пројекта била је и Светлана Рољевић из Института за економику пољопривреде у Београду, на шта смо посебно поносни као Институција која је ове године прославила 60 година постојања и успешног пословања.

evropa za sve slika_10
evropa za sve evropa za sve
evropa za sve evropa za sve
evropa za sve evropa za sve

© 2005-2024 Институт за економику пољопривреде Београд

Search