• +381(0)11 6972858
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Извештај са III састанка Управљачког одбора и I састанка транснационалне фокус групе на пројекту TECH.FOOD у Атини, Грчка

У периоду од 15. до 17. септембра 2010 године, др Владана Хамовић, Бојана Бекић и Јованка Нинковић, спољни сарадник Института за економику пољопривреде на пројекту TECH.FOOD, боравили су у Атини и учествовали на састанку TECH.FOOD пројекта. Састанак је одржан у просторијама Привредне коморе Атине.
fokus_grupa_na_projektu_tech_food
 
Упоредо са Управљачким одбором у коме су делегирани др Владана Хамовић и Бојана Бекић, одвијала се прва транснационална фокус група предузећа из меснопрерађивачке индустрије из Италије, Румуније и Грчке, на тему »Секундарни производи и штедња енергије - будућност у индустрији хране».
Србија није имала свог представника из производње, али је госпођа Јованка Нинковић, сарадник Института, кроз своју презентацију на тему „Прерада отпадака животињског порекла у Србији“, упознала присутне са ситуацијом у Србији по овом питању.
fokus_grupa_na_projektu_tech_food_1 fokus_grupa_na_projektu_tech_food_2 fokus_grupa_na_projektu_tech_food_3
На састанку Управљачког одбора дискутовало се о досадашњем раду и активностима свих партнера на Пројекту, о уласку нових чланова тима из Аустрије на место досадашњих партнера из Бугарске, као и о активностима које чекају сваког од учесника на Пројекту у наредним радним периодима.

Институт за економику пољопривреде Београд

11060 Београд, Волгина 15, п.фах: 93
Телефон/Факс: +381(0)11 6972858
Е-пошта: office@iep.bg.ac.rs
© 2005-2019 Институт за економику пољопривреде Београд

Search