• +381(0)11 6972858
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Компетитивност румунске пољопривреде у процесу европске интеграције

Присуствовање Међународном научном скупу  „Компетитивност румунске пољопривреде у процесу европске интеграције”, одржаном у Букурешту, 05. и 06.06.2009. године.

bukurest bukurest_1

bukurest_2

Делегација Института за економику пољопривреде у саставу Доц. др Јонел Субић, научни сарадник, помоћник директора за привреду; Др Владана Хамовић, научни саветник, помоћник директора за науку и Мр Бранко Михаиловић, истраживач сарадник, позвана је да  присуствује Међународном научном скупу у Букурешту у Румунији, чији је један од организатора заједно са Институтом за истраживања  у економици пољопривреде и руралном развоју из Букурешта (Румунија) и Академијом пољопривредних и шумарских наука такође из  Букурешта (Румунија) био и наш Институт,  а поједини истраживачи из Института су били аутори радова, који су презентовани  и објављени у Зборнику радова.
Приликом свог боравка у Букурешту, представници Института за економику пољопривреде су искористили прилику да се, осим са својим домаћинима на челу са др Адријан Туреком, секретаром за науку Института за истраживања у економици пољопривреде и руралном развоју из Букурешта, сретну и са Проф. др Тома Адриан Дину, деканом  Факултета за менаџмент, инжењерство економике у  пољопривреди и рурални развој, Универзитета пољопривредних наука и ветеринарске медицине у Букурешту, као и са представницима  Економског факултета Универзитета из Плоештиа. Са свима њима се разговарало о могућностима унапређења досадашње сарадње и  стварања предуслова за билатералне пројекте Србије и Румуније.


© 2005-2020 Институт за економику пољопривреде Београд

Search