• +381(0)11 6972858
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Tech Food

TECH.FOOD - Решења и интервенције за технолошки трансфер и иновације прехрамбеног сектора у регионима југоисточне Европе - Промотивни догађај

Дана 29 јуна 2011 године са почетком од 12 часова у месту Панонија, покрај Бачке Тополе, у банкет сали хотела Бисер, одржана је још једна из серије промотивних активности на пројекту TECH.FOOD - Решења и интервенције за технолошки трансфер и иновације прехрамбеног сектора у регионима југоисточне Европе, организованог од стране Института за економику пољопривреде из Београда.
 
TECH.FOOD - Решења и интервенције за технолошки трансфер и иновације прехрамбеног сектора у регионима југоисточне Европе - Промотивни догађај TECH.FOOD - Решења и интервенције за технолошки трансфер и иновације прехрамбеног сектора у регионима југоисточне Европе - Промотивни догађај TECH.FOOD - Решења и интервенције за технолошки трансфер и иновације прехрамбеног сектора у регионима југоисточне Европе - Промотивни догађај
Током поменутог догађаја, присутном аудиторијуму се представила Индустрија меса Топола из Бачке Тополе, један од значајнијих привредних субјеката унутар месно-прерађивачког сектора Србије. Представник менаџмента ИМ Топола господин Карољ Маркуш је на сликовит начин презентовао производне потенцијале, производни асортиман и средњорочне планове развоја компаније. Потом је један од водећих технолога ИМ Топола, госпођа Наташа Васић, дала приказ технолошких иновација до сада имплементираних у производне процесе компаније.
Током поменутог догађаја, присутном аудиторијуму се представила Индустрија меса Топола из Бачке Тополе, један од значајнијих привредних субјеката унутар месно-прерађивачког сектора Србије. Представник менаџмента ИМ Топола господин Карољ Маркуш је на сликовит начин презентовао производне потенцијале, производни асортиман и средњорочне планове развоја компаније. Потом је један од водећих технолога ИМ Топола, госпођа Наташа Васић, дала приказ технолошких иновација до сада имплементираних у производне процесе компаније. Током поменутог догађаја, присутном аудиторијуму се представила Индустрија меса Топола из Бачке Тополе, један од значајнијих привредних субјеката унутар месно-прерађивачког сектора Србије. Представник менаџмента ИМ Топола господин Карољ Маркуш је на сликовит начин презентовао производне потенцијале, производни асортиман и средњорочне планове развоја компаније. Потом је један од водећих технолога ИМ Топола, госпођа Наташа Васић, дала приказ технолошких иновација до сада имплементираних у производне процесе компаније. Током поменутог догађаја, присутном аудиторијуму се представила Индустрија меса Топола из Бачке Тополе, један од значајнијих привредних субјеката унутар месно-прерађивачког сектора Србије. Представник менаџмента ИМ Топола господин Карољ Маркуш је на сликовит начин презентовао производне потенцијале, производни асортиман и средњорочне планове развоја компаније. Потом је један од водећих технолога ИМ Топола, госпођа Наташа Васић, дала приказ технолошких иновација до сада имплементираних у производне процесе компаније.

Након занимљивих и едукативних излагања представника ИМ Топола, организована је дегустација једног дела производног асортимана поменуте компаније међу којима су се издвајале фино и грубо уситњене барене кобасице, куване кобасице, димљени производи, ферментисане суве и полусуве кобасице, сувомеснати производи, пастеризоване конзерве од меса у комадима и друго. Присутном аудиторијуму посебну пажњу привукла је чињеница да су сви производи компаније ИМ Топола из Бачке Тополе произведени по савременим технолошким и здравственим захтевима, без присуства алергена и глутена.
Након занимљивих и едукативних излагања представника ИМ Топола, организована је дегустација једног дела производног асортимана поменуте компаније међу којима су се издвајале фино и грубо уситњене барене кобасице, куване кобасице, димљени производи, ферментисане суве и полусуве кобасице, сувомеснати производи, пастеризоване конзерве од меса у комадима и друго. Присутном аудиторијуму посебну пажњу привукла је чињеница да су сви производи компаније ИМ Топола из Бачке Тополе произведени по савременим технолошким и здравственим захтевима, без присуства алергена и глутена.   Након занимљивих и едукативних излагања представника ИМ Топола, организована је дегустација једног дела производног асортимана поменуте компаније међу којима су се издвајале фино и грубо уситњене барене кобасице, куване кобасице, димљени производи, ферментисане суве и полусуве кобасице, сувомеснати производи, пастеризоване конзерве од меса у комадима и друго. Присутном аудиторијуму посебну пажњу привукла је чињеница да су сви производи компаније ИМ Топола из Бачке Тополе произведени по савременим технолошким и здравственим захтевима, без присуства алергена и глутена.

Search

© 2005-2020 Институт за економику пољопривреде Београд

Search