• +381(0)11 6972858
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Tech Food

Решења и интервенције за технолошки трансфер и иновације прехрамбеног сектора у регионима Југоисточне Европе

У оквиру међународног пројекта под називом „Решења и интервенције за технолошки трансфер и иновације прехрамбеног сектора у регионима Југоисточне Европе“, 25. фебруара 2011. године у Клубу међународног прес центра у Београду одржан је  тренинг за представнике месно-прерађивачке индустрије у Србији. Тренингу су, поред позваних представника месно-прерађивачке индустрије, присуствовали и менаџер Пројекта Проф. др Драго Цвијановић, спољни сарадник Јованка Нинковић као и истраживачи ангажовани на Пројекту.

Решења и интервенције за технолошки трансфер и иновације прехрамбеног сектора у регионима Југоисточне Европе Решења и интервенције за технолошки трансфер и иновације прехрамбеног сектора у регионима Југоисточне Европе Решења и интервенције за технолошки трансфер и иновације прехрамбеног сектора у регионима Југоисточне Европе

Теме овог тренинга биле су  „Управљање ризиком у савременом пословном окружењу – иновативна економија“ и „Консалтинг као облик учења и модел развоја менаџерских вештина“ чију презентацију су одржали истраживачи Института за економику пољопривреде Мр Радојица Сарић и Мр Весна Параушић.
Основни циљ тренинга је био да се домаћи произвођачи што више упознају са потенцијалима и користима проистеклим из увођења иновација у производњу као и да им се укаже на могућности успостављања веза са произвођачима из земаља учесница на Пројекту.


Search

© 2005-2020 Институт за економику пољопривреде Београд

Search