Трећи Дунавски Бизнис Форум
Централни европски форум за развој, ЦЕДЕФ, Медиа Инвента и Универзитета у Новом Саду, организовали су Трећи Дунавски Бизнис Форум - место окупљања лидера у области енергетике, вода, агробизниса, транспорта, ИТЦ, предузетништва и креативне индустрије целе Дунавске регије. Више стотина учесника, преко 130 говорника и представника више од 15 земаља присуствовало је на Форуму и дало значајан допринос примени ЕУ стратегије за Дунавски  регион.

R5K_2785 R5K_2787 R5K_2793
Проф. др Драго Цвијановић, је био модератор пленарне седнице „Сарадња региона у агробизнису“ на Трећем Дунавском Бизнис Форуму, која је одрзана 28.10.2014. године у ректорату Универзитета у Новом Саду.
Учешће у раду на овој пленарној седици узели су: проф. др Радован Пејановић, проректор Универзитета у Новом Саду, Др Цосмин Саласан из Румунске академије – Огранака у Темишвару, односно Истраживачког центар за одрживи развој руралних подручја Румуније, проф. др Цвијан Мекић са Пољпривредног факултета Универзитета у Београду, проф. др Душанка Гајдић са Универзитета из Крижеваца, Хрватска, мр Гордана Радовић, директор, а.д. Дневник - Пољопривредник Нови Сад, проф.др Миомир Јовановић декан Биотехничког факултета из Подгорице, Црна Гора, доц. Др Јасмина Маџгаљ, заменик секретара за заштиту животен средине градске управе Града Београда, мр Милан Простран, агроекономски аналитичар и Горан Ђаковић Новинар.
Професор Цвијановић је као руководилац пројекта ИИИ – 46006 „ОДРЖИВА ПОЉОПРИВРЕДА И РУРАЛНИ РАЗВОЈ У ФУНКЦИЈИ ОСТВАРИВАЊА СТРАТЕШКИХ ЦИЉЕВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ У ОКВИРУ ДУНАВСКОГ РЕГИОНА“, који се финансира од стране Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије, презентовао досадашње резултатате истраживања на овом Пројекту. 
R5K_2800 R5K_2857 R5K_2863 R5K_2876
 
RocketTheme Joomla Templates
©2005-2009 Институт за економику пољопривреде Београд
+381(0)11 6972858 , office@iep.bg.ac.rs