Прво обавештење поводом 112. Семинара ЕААЕ

Европска асоцијација аграрних економиста (ЕААЕ) је доделила организацију 112. Семинара ЕААЕ Институту за економику пољпривреде, Београд, а поводом обележавања 60-годишњице оснивања ИEП.

Преузмите pdf документ Прво обавештење поводом 112. Семинара ЕААЕ
 
Посебни пројекти Министарства пољопривреде

Током 2006. године Институт за економику пољопривреде је у сарадњи са Институтом „Тамиш“ из Панчева реализовао пројекат едукације под називом „Планирање и процена оправданости инвестиција на пољопривредном газдинству“, који је финансиран од стране Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Србије.

У сарадњи са Институтом ПКБ Агроекономик ДОО у току је реализација пројекта „Партиципативни рад на идентификацији могућности и приоритета у руралном развоју локалне заједнице“ док у сарадњи са Институтом „Тамиш“ из Панчева реализује пројекат „Туризам – шанса развоја руралних средина“. Оба пројекта финансирана су од стране Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Србије.

 
Значај ЦЕФТА споразума и његова примена

Институт за економику пољопривреде Београд је одржао семинаре на тему „Значај ЦЕФТА споразума за привреднике и његова примена у пракси“. Први семинар је одржан у сарадњи са Привредном комором Нови Сад у Новом Саду 18. јуна 2007. године, а у сарадњи са Привредном комором Београд на Рајцу 27.јуна 2007.

Презентације и комплетне чланке можете преузети са нашег сајта.

 
<< Почетак < Претходна 1 2 Следећа > Крај >>

Страна 2 од 2
RocketTheme Joomla Templates
©2005-2009 Институт за економику пољопривреде Београд
+381(0)11 6972858 , office@iep.bg.ac.rs