152 ЕААЕ Семинар - НОВЕ ТЕХНОЛОГИЈЕ РАЗВОЈ ПОЉОПРИВРЕДЕ
Програм ЕААЕ Семинара 2016 (пдф)
Апстракти EAAE Семинара 2016 (пдф)
 
СЕМИНАР "ПЕРСПЕКТИВЕ РАЗВОЈА ПОЉОПРИВРЕДЕ И РУРАЛНИХ ПОДРУЧЈА У КОНТЕКСТУ ОДРЖИВОГ РАЗВОЈА"
У периоду 02-03.06.2011. године, Факултет за менаџмент, економски инжењеринг и рурални развој, Универзитета пољопривредних наука и ветеринарске медицине Букурешт – Румунија организовао је Семинар под називом "Перспективе развоја пољопривреде и руралних подручја у контексту одрживог развоја". Испред Института за економику пољопривреде из Београда – Република Србија, Семинару су присуствовали проф. др Драго Цвијановић, научни саветник (директор) и доц. др Јонел Субић, научни сарадник (помоћник директора за привреду).
Опширније...
 
Извештај са 113 Семинара ЕААЕ

У периоду од 9. до 11. децембра 2009. године одржан је 113. Семинар ЕААЕ под називом - Улога знања, иновација и хуманог капитала у мултифункционалној пољопривреди и територијалном руралном развоју, поводом 60. годишњице постојања и рада Института за Економику Пољопривреде из Београда.
Домаћини скупа, Институт за економику пољопривреде из Београда и Народна скупштина Републике Србије, као место одржавања радног дела Семинара, потрудили су се да добром организацијом и квалитетним радом оставе најбоље утиске на домаће и стране госте, а њихов боравак у Београду учине вредним за памћење.

113_eaae_seminar 113_eaae_seminar_1
Опширније...
 
113. EAAE Seminar - Uloga, znanja inovacija i humanog kapitala u multifunkcionalnoj poljoprivredi i teritorijalnom rualnom razvoju

9 – 11 Decembar 2009, Beograd, Srbija
Lokacija: Narodna skupština Republike Srbije, Kralja Milana 14, Beograd

Detaljni Program

Preuzmite dokument Detaljni program113. EAAE Seminara ( word )

Preuzmite dokument Detaljni program113. EAAE Seminara ( pdf )

 
Ц.И.Ц.А. Међународна конфедерација за пољопривредно кредитирање

У хотелу Hyatt Regency , у Београду, 8 маја 2009 године одржан је састанак централног комитета за кредитирање ,Ц.И.Ц.А., организован у сарадњи са Агробанком а.д. Београд..

C.I.C.A. Međunarodna konfederacija za poljoprivredno kreditiranje C.I.C.A. Međunarodna konfederacija za poljoprivredno kreditiranje

Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 Следећа > Крај >>

Страна 1 од 2
RocketTheme Joomla Templates
©2005-2009 Институт за економику пољопривреде Београд
+381(0)11 6972858 , office@iep.bg.ac.rs