Међународни научни скуп „ТУРИЗАМ У ФУНКЦИЈИ РАЗВОЈА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ“ (друго обавештење)
Међународни научни скуп „ТУРИЗАМ У ФУНКЦИЈИ РАЗВОЈА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ" (друго обавештење)
 
ОДРЖИВА ПОЉОПРИВРЕДА И РУРАЛНИ РАЗВОЈ У ФУНКЦИЈИ ОСТВАРИВАЊА СТРАТЕШКИХ ЦИЉЕВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ У ОКВИРУ ДУНАВСКОГ РЕГИОНА
У периоду 10-11.12.2015. године, у просторијама Привредне коморе Београда, Институт за економику пољопривреде Београд је орагнизовао традиционални Међународни научни скуп, под називом "Одржива пољопривреда и рурални развој у функцији остваривања стратешких циљева Републике Србије у оквиру Дунавског региона" - регионалне специфичности.

Опширније...
 
КОНКУРЕТНОСТ ПОЉОПРИВРЕДНО-ПРЕХРАМБЕНИХ ПРОИЗВОДА И ЕКОНОМИЈА ПРИРОДНИХ РЕСУРСА (CAFEE 2015)
У Букурешту, 12-13. новембра, је одржана 4. Међународна конференција, под називом  "Конкурентност пољопривредно-прехрамбених производа и економија природних ресурса" (CAFEE 2015), коју је организовао Факултет за пољопривреду и економију природних ресурса, Универзитет за економске студије из Букурешта. Институт за економику пољопривреде је био суорганизатор ове конференције и узео је активно учешће у раду. Представник и активни учесник на овој конференцији је био дипл. инж Маријана Јовановић, истраживач - сарадник Института за економику пољопривреде из Београда.


 
Agrokapilaris - Buducnost u navodnavanju
Agrokapilaris - budućnost u navodnjavanju
-primena u povrtarstvu-
29. septembra 2015. godine održan je naučno-stručni skup sa prikazom ogleda u Boljevcima (Beograd) u Nautičkom selu na Savi, pod nazivom: „Agrokapilaris-budućnost u navodnjavanju (primena u povrtarstvu)".
Organizator ovog Skupa bio je Istraživačka farma u suorganizaciji sa Institutom za ekonomiku poljoprivrede Beograd i Savezom poljoprivrednih inženjera i tehničara Srbije.
Опширније...
 
МЕЂУНАРОДНИ НАУЧНИ СКУП ИЕП
Прво Обавештење:  МЕЂУНАРОДНИ НАУЧНИ СКУП ИЕП

Rok za dostavljanje radova - 30.10.2015. godine (petak) 
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 2 од 10
RocketTheme Joomla Templates
©2005-2009 Институт за економику пољопривреде Београд
+381(0)11 6972858 , office@iep.bg.ac.rs