• +381(0)11 6972858
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

TECH.FOOD - Solutions and interventions for the technological transfer and the innovation of the agro-food sector in South East Europe regions - Promotion event

On 29th of June 2011 starting from 12 PM in Panonija village, near Bačka Topola, in banquet halle of the Hotel Biser, was held one more event from a series of promotion events on the project TECH.FOOD - Solutions and interventions for technological transfer and the innovation of the agro-food sector in South East Europe regions, organized by the Institute of Agricultural Economics - Belgrade.
TECH.FOOD - Решења и интервенције за технолошки трансфер и иновације прехрамбеног сектора у регионима југоисточне Европе - Промотивни догађај TECH.FOOD - Решења и интервенције за технолошки трансфер и иновације прехрамбеног сектора у регионима југоисточне Европе - Промотивни догађај TECH.FOOD - Решења и интервенције за технолошки трансфер и иновације прехрамбеног сектора у регионима југоисточне Европе - Промотивни догађај

 

During the mentioned activity, to present auditorium was introduced company Meat industry Topola from Bačka Topola, one of the most important entrepreneurs within the meat-processing sector of Serbia. Representative of the management of the company IM Topola, Mr. Markuš Karolj, presented on brilliant and picturesque way production potentials, product assortment, as well as short term developmental plans of mentioned company. Then, one of leading technologists of company IM Topola, Ms. Nataša Vasić gave a brief outline of technological innovations, up to now implemented in production processes of the mentioned company.
Током поменутог догађаја, присутном аудиторијуму се представила Индустрија меса Топола из Бачке Тополе, један од значајнијих привредних субјеката унутар месно-прерађивачког сектора Србије. Представник менаџмента ИМ Топола господин Карољ Маркуш је на сликовит начин презентовао производне потенцијале, производни асортиман и средњорочне планове развоја компаније. Потом је један од водећих технолога ИМ Топола, госпођа Наташа Васић, дала приказ технолошких иновација до сада имплементираних у производне процесе компаније. Током поменутог догађаја, присутном аудиторијуму се представила Индустрија меса Топола из Бачке Тополе, један од значајнијих привредних субјеката унутар месно-прерађивачког сектора Србије. Представник менаџмента ИМ Топола господин Карољ Маркуш је на сликовит начин презентовао производне потенцијале, производни асортиман и средњорочне планове развоја компаније. Потом је један од водећих технолога ИМ Топола, госпођа Наташа Васић, дала приказ технолошких иновација до сада имплементираних у производне процесе компаније. Током поменутог догађаја, присутном аудиторијуму се представила Индустрија меса Топола из Бачке Тополе, један од значајнијих привредних субјеката унутар месно-прерађивачког сектора Србије. Представник менаџмента ИМ Топола господин Карољ Маркуш је на сликовит начин презентовао производне потенцијале, производни асортиман и средњорочне планове развоја компаније. Потом је један од водећих технолога ИМ Топола, госпођа Наташа Васић, дала приказ технолошких иновација до сада имплементираних у производне процесе компаније.

After interesting and before all educative exposures of representatives of IM Topola from Bačka Topola was organized degustation of one part of product assortment of mentioned company, where stands out finely and roughly minced stewed sausage, boiled sausages, smoked meat products, fermented dry and semi-dry sausages, dried meat products, pasteurized can of chopped meat, etc. To present participants special attention attracted the fact that all products of company IM Topola are produced under contemporary technological and health requirements, without presence of allergens and gluten.
Након занимљивих и едукативних излагања представника ИМ Топола, организована је дегустација једног дела производног асортимана поменуте компаније међу којима су се издвајале фино и грубо уситњене барене кобасице, куване кобасице, димљени производи, ферментисане суве и полусуве кобасице, сувомеснати производи, пастеризоване конзерве од меса у комадима и друго. Присутном аудиторијуму посебну пажњу привукла је чињеница да су сви производи компаније ИМ Топола из Бачке Тополе произведени по савременим технолошким и здравственим захтевима, без присуства алергена и глутена.   Након занимљивих и едукативних излагања представника ИМ Топола, организована је дегустација једног дела производног асортимана поменуте компаније међу којима су се издвајале фино и грубо уситњене барене кобасице, куване кобасице, димљени производи, ферментисане суве и полусуве кобасице, сувомеснати производи, пастеризоване конзерве од меса у комадима и друго. Присутном аудиторијуму посебну пажњу привукла је чињеница да су сви производи компаније ИМ Топола из Бачке Тополе произведени по савременим технолошким и здравственим захтевима, без присуства алергена и глутена.

© 2005-2024 The Institute of Agricultural Economics (IAE) Belgrade

Search