ДЕЛЕГАЦИЈА ИЕП НА МЕЂУНАРОДНОЈ НАУЧНОЈ КОНФЕРЕНЦИЈИ "ОДРЖИВИ РАЗВОЈ ТУРИСТИЧКОГ ТРЖИШТА – МЕЂУНАРОДНА ПРАКСА И РУСКО ИСКУСТВО"
Трочлана делегација у саставу проф. др Драго Цвијановић и Марко Јелочник из Института за економику пољопрвреде Београд, и проф. др Мирослав Чавлин са Факултета за економију и инжењерски менаџмент (ФИМЕК) у Новом Саду, боравила је током периода од 9. до 12. априла 2014. године у званичној посети Државног Пољопривредног Универзитета у Ставропољу у Руској Федерацији. 

СтГАУ-JPG (2) СтГАУ-JPG (23) СтГАУ-JPG (24) СтГАУ-JPG (26)


Директан повод за посету Универзитету било је учешће на ИИ међународној конференцији – Одрживи развој туристичког тржишта – Међународна пракса и руско искуство, организованој од стране Факултета за туризам и услуге, као и церемонија проглашења проф. др Драга Цвијановића за почасног професора поменутог Универзитета.
Боравак делегације је протекао у више него пријатељској атмосфери, током кога су осим активног учешћа у реализацији конференције и предавања проф. Цвијановића студентима Факултета за туризам и услуге, чланови делегације имали могућност да се упознају са расположивим потенцијалима Универзитет у Ставропољу, те одреде главне правце продубљивања постојеће научно-стручне и истраживачке сарадње између Универзитета и ИЕП-а.

СтГАУ-JPG (28) СтГАУ-JPG (29) СтГАУ-JPG (36)
СтГАУ-JPG (37) СтГАУ-JPG (38) СтГАУ-JPG (40)
 
RocketTheme Joomla Templates
©2005-2009 Институт за економику пољопривреде Београд
+381(0)11 6972858 , office@iep.bg.ac.rs