ИЕП ДЕЛЕГАЦИЈА НА МЕЂУНАРОДНОЈ НАУЧНОЈ КОНФЕРЕНЦИЈИ "НОВА АГРАРНА ПОЛИТИКА ЕУ – НАСТАВАК ИЛИ РЕВОЛУЦИЈА?"
09-12.12.2013. године, Јахранка, Пољска
У организацији Института за економику пољопривреде и економију хране – Национални истраживачки институт из Варшаве (Пољска), у периоду од 09-12.12.2013. године, у месту Јахранка, хотел "Windsor", одржана је Међународна научна конференција под називом "Нова аграрна политика ЕУ – наставак или револуција?".

Windsor (1) Windsor (2) Windsor (3)
Основи циљ конференције је приказивање тренутног стања на тржишту Европске уније, проблеми које постоје у примени Заједничке аграрне политике, као и приказивање модела за решавање проблема обезбеђења конкурентности ЕУ и безбедности хране, одрживој пољопривреди,  једнаким условима конкурентности за све чланице ЕУ, као и о мерама за побољшање конкурентске позиције ЕУ на међународном пољопривредном тржишту.
Рад на конференцији је тематски подељен на шест пленарних сесија, на којима су учешће узели учесници из Пољске, Немачке, Јапана, Мађарске, Чешке, Бугарске, Литваније, Украјине, Италије, Румуније, Француске, Финске и Србије.
Запажено учешће јe остварила и делегација Института за економику пољопривреде, из Београда, коју су представљали директор, проф. др Драго Цвијановић, научни саветник и дипл. инж Маријана Јовановић, истраживач приправник. 

Windsor (4) Windsor (5) Windsor (6) Windsor (7)
Windsor (8) Windsor (9) Windsor (10) Windsor (11)
 
RocketTheme Joomla Templates
©2005-2009 Институт за економику пољопривреде Београд
+381(0)11 6972858 , office@iep.bg.ac.rs