МЕЂУНАРОДНИ НАУЧНИ СКУП “ИЗГЛЕДИ ПОЉОПРИВРЕДЕ И РУРАЛНИХ ПОДРУЧЈА У КОНТЕКСТУ ДУГОРОЧНОГ РАЗВОЈА”
У периоду 17-18. мај 2012. године, на Универзитету пољопривредних наука и ветеринарске медицине, Букурешт, Румунија, одржан је 12-ти Међународни скуп под називом “Изгледи пољопривреде и руралних подручја у контексту трајног развоја”. Скупу су присуствовали учесници из Румуније, Шпаније, Италије, Костарике, Аустрије, Словачке, Молдавије, Бугарске и Србије. Институт за економику пољопривреде из Београда, једног од суорганизатора скупа, представљали су Мр Предраг Вуковић, истраживач-сарадник и Маријана Јовановић дипл. инж., истраживач – приправник. Рад скупа је био подељен у три сесије, у којима су обрађене теме пољопривреде и руралних подручја у циљу дугорочног  развоја, менаџмента, финансијских анализа, политике руралног развоја, руралног туризма и руралног законодавства.
ИЗГЛЕДИ ПОЉОПРИВРЕДЕ И РУРАЛНИХ ПОДРУЧЈА У  КОНТЕКСТУ ДУГОРОЧНОГ РАЗВОЈА ИЗГЛЕДИ ПОЉОПРИВРЕДЕ И РУРАЛНИХ ПОДРУЧЈА У  КОНТЕКСТУ ДУГОРОЧНОГ РАЗВОЈА ИЗГЛЕДИ ПОЉОПРИВРЕДЕ И РУРАЛНИХ ПОДРУЧЈА У  КОНТЕКСТУ ДУГОРОЧНОГ РАЗВОЈА
ИЗГЛЕДИ ПОЉОПРИВРЕДЕ И РУРАЛНИХ ПОДРУЧЈА У  КОНТЕКСТУ ДУГОРОЧНОГ РАЗВОЈА ИЗГЛЕДИ ПОЉОПРИВРЕДЕ И РУРАЛНИХ ПОДРУЧЈА У  КОНТЕКСТУ ДУГОРОЧНОГ РАЗВОЈА izgledi poljoprivrede udugorocnog razvoja (5)
 
RocketTheme Joomla Templates
©2005-2009 Институт за економику пољопривреде Београд
+381(0)11 6972858 , office@iep.bg.ac.rs