TECH.FOOD - Решења и интервенције за технолошки трансфер и иновације прехрамбеног сектора у регионима југоисточне Европе - Промотивни догађај
Дана 2. фебруара 2012 године са почетком од 13 часова, у општини Инђија, одржана је промотивна активност пројекта TECH.FOOD - Решења и интервенције за технолошки трансфер и иновације прехрамбеног сектора у регионима југоисточне Европе, организованог од стране Института за економику пољопривреде из Београда. Директор Института и менаџер Пројекта Проф. др Драго Цвијановић је након поздравног говора изнео детаљан осврт на досадашњи ток пројектних активности, те још једном нагласио зацртане пројектне циљеве.
Током поменутог догађаја, присутним учесницима се представила компанија „Гомбит“ из Инђије, један од значајнијих привредних субјеката унутар месно-прерађивачког сектора Србије. Власник компаније, господин Milan Vilater, представио је у кратким цртама присутном аудиторијуму производне потенцијале, производни асортиман и средњорочне планове развоја компаније, као и тренутна екстерна ограничења која тангирају меснопрерађивачки сектор националне привреде. Промотивни догађај је пропраћен и дегустацијом дела производа из широке лепезе финалних производа компаније „Гомбит“.
tmb_Tech_Food_Indjija tmb_Tech_Food_IndjijaTech_Food_Indjija (1) tmb_Tech_Food_IndjijaTech_Food_Indjija (2) tmb_Tech_Food_IndjijaTech_Food_Indjija (3)
 
RocketTheme Joomla Templates
©2005-2009 Институт за економику пољопривреде Београд
+381(0)11 6972858 , office@iep.bg.ac.rs