Чланови ИЕП-а на „Транснационалном семинару за изградњу капацитета у мониторингу водених и земљишних ресурса“ у Провинцији Ферара, Италија (Јул 2011)

Делегација ИЕП-а је у периоду од 11 до 18 јула 2011 године боравила у граду Ферара у Провинцији Ферара у Италији у склопу својих редовних активности на пројекту EU.WATER – „Транснационални интегрисани менаџмент воденим ресурсима у пољопривреди за потребе ургентне контроле Европских вода“. Циљ посете био је едукативни смеинар који је организовао истраживачки центар Универзитета Ферара. Полазници курса имали су прилике да се упознају са мерама потребним за вођење активне политике планирања, евалуације стања, изградње капацитета, најновијим достигнућима у обласи ГИС мапирања, као и процесом узроковања земљишта и воде и њиховим хемијским анализама. Полазници курса били су из Украине, Молдавије, Хрватске и Србије. Делегацију ИЕП-а су чинилил мр Предраг Вуковић, Координатор пројекта (истраживач-сарадник) и Предраг Малетић дипл.инж. и спољни сарадник на пројекту.

 

Транснационалном семинару за изградњу капацитета у мониторингу водених и земљишних ресурса Транснационалном семинару за изградњу капацитета у мониторингу водених и земљишних ресурса Транснационалном семинару за изградњу капацитета у мониторингу водених и земљишних ресурса Транснационалном семинару за изградњу капацитета у мониторингу водених и земљишних ресурса

 

 
RocketTheme Joomla Templates
©2005-2009 Институт за економику пољопривреде Београд
+381(0)11 6972858 , office@iep.bg.ac.rs