Састанак Управног одбора Пројекта EU-TECH.FOOD, Беч, 16-17 јун 2011
Током периода 16-17. јун 2011. године, одржан је у Бечу састанак Управног одбора Пројекта EU-TECH.FOOD (место одржавања састанка било је аустријско Министарство пољопривреде, шумарства, заштите животне средине и водопривреде) организован од стране аустријског партнера (АWИ из Беча). Поменутом догађају су присуствовали сви партнери из пројектног конзорцијума. Институт за економику пољопривреде из Београда су представљали Бојана Бекић, Велибор Потребић и Марко Јелочник.
Sastanak Upravnog odbora Projekta Beč Sastanak Upravnog odbora Projekta Beč Sastanak Upravnog odbora Projekta Beč
Kроз дводневна заседања сви партнери су представили своје доприносе реализацији пројекта у светлу већ остварених пројектних резултата. Такође, продискутовано је и о тренутном стању релизације пројектних активности унутар одређених пројектних пакета. Отвореном и конструктивном интеракцијом свих партнера из конзорцијума препознати су, а потом и успешно решени сви новонастали проблеми управљања и финансирања пројектом. Наравно, потврђени су и сви досада планирани рокови извођења пројектних активности до коначног затварања пројекта.
Паузе током сесија и слободно време искоришћени су за разгледање и упознавање Беча, те за дружење присутних чланова пројекта.
 
RocketTheme Joomla Templates
©2005-2009 Институт за економику пољопривреде Београд
+381(0)11 6972858 , office@iep.bg.ac.rs