Извештај са III састанка Управљачког одбора и I састанка транснационалне фокус групе на пројекту TECH.FOOD у Атини, Грчка
У периоду од 15. до 17. септембра 2010 године, др Владана Хамовић, Бојана Бекић и Јованка Нинковић, спољни сарадник Института за економику пољопривреде на пројекту TECH.FOOD, боравили су у Атини и учествовали на састанку TECH.FOOD пројекта. Састанак је одржан у просторијама Привредне коморе Атине.
fokus_grupa_na_projektu_tech_food
Упоредо са Управљачким одбором у коме су делегирани др Владана Хамовић и Бојана Бекић, одвијала се прва транснационална фокус група предузећа из меснопрерађивачке индустрије из Италије, Румуније и Грчке, на тему »Секундарни производи и штедња енергије - будућност у индустрији хране».
Србија није имала свог представника из производње, али је госпођа Јованка Нинковић, сарадник Института, кроз своју презентацију на тему „Прерада отпадака животињског порекла у Србији“, упознала присутне са ситуацијом у Србији по овом питању.
fokus_grupa_na_projektu_tech_food_1 fokus_grupa_na_projektu_tech_food_2 fokus_grupa_na_projektu_tech_food_3
На састанку Управљачког одбора дискутовало се о досадашњем раду и активностима свих партнера на Пројекту, о уласку нових чланова тима из Аустрије на место досадашњих партнера из Бугарске, као и о активностима које чекају сваког од учесника на Пројекту у наредним радним периодима.
 
RocketTheme Joomla Templates
©2005-2009 Институт за економику пољопривреде Београд
+381(0)11 6972858 , office@iep.bg.ac.rs