Унапређење финансијских знања и евиденције на пољопривредним газдинствим
There are no translations available.

Реализација пројекта: Унапређење финансијских знања и евиденције на
по
љопривредним газдинствимаопштина Јагодина и град Шабац

У оквиру реализације пројекта МПЗЖС Републике Србије „Унапређење финансијских знања и евиденције на пољопривредним газдинствима"
(СИЖЕ пројекта), дана 20.09.2016. године, у општини Јагодина, представници Института за економику поЉопривреде Београд, Института за примену науке у пољопривреди, Београд и Пољопривредног факултета, Универзитета у Београду, одржали су едукативну радионицу са темама везаним за: методологију израде бизнис планова и израчунавање марже покрића на поЉопривредним газдинствима, вођење Књиге поља, унапређење трговања, финансирања и управљања ризицима пословања на пољопривредним газдинствима  (теме радионице).

Дана 03.10.2016. године, у просторијама ПССС Шабац (град Шабац), представници Института за економику пољопривреде Београд, Института за примену науке у пољопривреди, Београд и Пољопривредног факултета, Универзитеа у Београду, одржали су едукативну радионицу са темама везаним за: методологију израде бизнис планова и израчунавање марже покрића на пољопривредним газдинствима, вођење Књиге поља, унапређење трговања, финансирања и управљања ризицима пословања на пољопривредним газдинствима  (теме радионице )

Слике из Јагодине.Jagodina_11_IPN Jagodina_21_IPN Jagodina_31_IEP
Jagodina_41_IEP Jagodina_51_Poljop Jagodina_61_PSSS


Слике из Шабца


Šabac_31_IEP Šabac_21_poljoprivrednici Šabac_31_IEP
Šabac_41_IPN Šabac_51_IPN Šabac_61_Poljop
 
RocketTheme Joomla Templates
©2005-2009 Institute of agricultural ecomonics of Belgrade
+381(0)11 6972858 , оffice@iep.bg.ac.rs