ОДРЖИВА ПОЉОПРИВРЕДА И РУРАЛНИ РАЗВОЈ У ФУНКЦИЈИ ОСТВАРИВАЊА СТРАТЕШКИХ ЦИЉЕВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ У ОКВИРУ ДУНАВСКОГ РЕГИОНА
- достизање регионалне конкурентности Топола, 05-07. децембар 2013. године.

Традиционалан Међународни научни скуп, под називом: "Одржива пољопривреда и рурални развој у функцији остваривања стратешких циљева Републике Србије у оквиру дунавског региона - достизање регионалне конкурентности", одржан је у Тополи, у периоду од 05-07. децембра 2013. године.

ОДРЖИВА ПОЉОПРИВРЕДА И РУРАЛНИ РАЗВОЈ У ФУНКЦИЈИ ОСТВАРИВАЊА СТРАТЕШКИХ ЦИЉЕВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ У ОКВИРУ ДУНАВСКОГ РЕГИОНА ОДРЖИВА ПОЉОПРИВРЕДА И РУРАЛНИ РАЗВОЈ У ФУНКЦИЈИ ОСТВАРИВАЊА СТРАТЕШКИХ ЦИЉЕВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ У ОКВИРУ ДУНАВСКОГ РЕГИОНА
Опширније...
 
Регионални стручни скуп о козарству
У организацији Удружења одгајивача оваца и коза „БИКАРА“ и Пољопривредне школе са домом ученика Футог, дана 14.децембра 2013.године у Средњој Пољопривредној школи са домом ученика Футог, одржан је Регионални стручни скуп о козарству. На поменутом скупу испред Института за економику пољопривреде из Београда учествовао је проф. др Драго Цвијановић, директор Института на којој је одржао тему „маркетинг у козарској производњи, да или не“?

Регионални стручни скуп о козарству Регионални стручни скуп о козарству Регионални стручни скуп о козарству Регионални стручни скуп о козарству

 
Пета Међународна научна конференција: “Економски учинци морала и морални учинци економије”
У организацији Високе струковне школе за предузетништво, Београд, Центра за индустријске односе, Београд и Института за економику пољопривреде, Београд, одржана је пета Међународна научна конференција: “Економски учинци морала и морални учинци економије”, у Хотелу Crystal, Београд, 14.06.2013.
Пета Међународна научна конференција: “Економски учинци морала и морални учинци економије” Пета Међународна научна конференција: “Економски учинци морала и морални учинци економије”
Пета Међународна научна конференција: “Економски учинци морала и морални учинци економије” Пета Међународна научна конференција: “Економски учинци морала и морални учинци економије”

Опширније...
 
ДЕЛЕГАЦИЈА ИЕП-А НА КОНФЕРЕНЦИЈИ „НОВА РЕШЕЊА ЦАП + 2013, ИЗАЗОВИ ЗА ПОЉПРИВРЕДЕ ЗЕМЉЕ ЧЛАНИЦЕ ЕУ“
Институт за економику пољопривреде и еконмију хране из Варшаве (Пољска) је у пероду 10 до 12 јуна, 2013 организовао конференцију „Нови изазови ЦАП + 2013 за пољопривреде земља чланицa ЕУ“ . Конференција је одржана у месту „Suchedniow“ у хотелу „Парадисо“. 
НОВА РЕШЕЊА ЦАП + 2013, ИЗАЗОВИ ЗА ПОЉПРИВРЕДЕ ЗЕМЉЕ ЧЛАНИЦЕ ЕУ НОВА РЕШЕЊА ЦАП + 2013, ИЗАЗОВИ ЗА ПОЉПРИВРЕДЕ ЗЕМЉЕ ЧЛАНИЦЕ ЕУ НОВА РЕШЕЊА ЦАП + 2013, ИЗАЗОВИ ЗА ПОЉПРИВРЕДЕ ЗЕМЉЕ ЧЛАНИЦЕ ЕУ НОВА РЕШЕЊА ЦАП + 2013, ИЗАЗОВИ ЗА ПОЉПРИВРЕДЕ ЗЕМЉЕ ЧЛАНИЦЕ ЕУ
Опширније...
 
АСПЕКТИ РАЗВОЈА ПЕРИУРБАНИХ ПОДРУЧЈА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ
На 80. Међународном пољопривредном сајаму одржаном у Новом Саду (18.05.2013 - 24.05.2013. године), дана 23.05.2013.године одржана је расправа на тему „Одржива пољопривреда као фактор развоја периурбаних подручја Републике Србије“ у организацији Привредне коморе Београда и Института за економику пољопривреде. 
Peri-urban agriculture 1 Peri-urban agriculture 2 Peri-urban agriculture 3

Опширније...
 
НАЈБОЉИ У АГРОБИЗНИСУ
Институту за економику пољопривреде додељена је награда „НАЈБОЉИ У АГРОБИЗНИСУ“ за 60. година непрекидног излажења часописа „ЕКОНОМИКА ПОЉОПРИВРЕДЕ“ и успешног промовисања Агроекономске мисли у Србији и свету.
Nagrada 1 Nagrada 2 Nagrada 3
Опширније...
 
57. Међународни сајам технике и техничких достигнућа (UFI), Београдски Сајам

На 57. Међународном сајму технике и техничких достигнућа одржаном од 13 – 17. маја 2013. године, запажено учешће је остварио и Институт за економику пољопривреде из Београда. На Међународном сајму који је најзначајнији привредни и технолошки догађај у Србији и југоисточној Европи, Институт за економику пољопривреде презентовао је два техничка решења, из области иновација и нових технологија, који су део резултата остварених на пројекту ИИИ - 46006 "Одржива пољопривреда и рурални развој у функцији остваривања стратешких циљева Републике Србије у оквиру Дунавског региона", које финансира Министарство просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије.

Међународни сајам технике и техничких достигнућа (UFI), Београдски Сајам Међународни сајам технике и техничких достигнућа (UFI), Београдски Сајам

 

Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 8 од 10
RocketTheme Joomla Templates
©2005-2009 Институт за економику пољопривреде Београд
+381(0)11 6972858 , office@iep.bg.ac.rs