Пета Међународна научна конференција: “Економски учинци морала и морални учинци економије”
У организацији Високе струковне школе за предузетништво, Београд, Центра за индустријске односе, Београд и Института за економику пољопривреде, Београд, одржана је пета Међународна научна конференција: “Економски учинци морала и морални учинци економије”, у Хотелу Crystal, Београд, 14.06.2013.
Пета Међународна научна конференција: “Економски учинци морала и морални учинци економије” Пета Међународна научна конференција: “Економски учинци морала и морални учинци економије”
Пета Међународна научна конференција: “Економски учинци морала и морални учинци економије” Пета Међународна научна конференција: “Економски учинци морала и морални учинци економије”

Опширније...
 
ДЕЛЕГАЦИЈА ИЕП-А НА КОНФЕРЕНЦИЈИ „НОВА РЕШЕЊА ЦАП + 2013, ИЗАЗОВИ ЗА ПОЉПРИВРЕДЕ ЗЕМЉЕ ЧЛАНИЦЕ ЕУ“
Институт за економику пољопривреде и еконмију хране из Варшаве (Пољска) је у пероду 10 до 12 јуна, 2013 организовао конференцију „Нови изазови ЦАП + 2013 за пољопривреде земља чланицa ЕУ“ . Конференција је одржана у месту „Suchedniow“ у хотелу „Парадисо“. 
НОВА РЕШЕЊА ЦАП + 2013, ИЗАЗОВИ ЗА ПОЉПРИВРЕДЕ ЗЕМЉЕ ЧЛАНИЦЕ ЕУ НОВА РЕШЕЊА ЦАП + 2013, ИЗАЗОВИ ЗА ПОЉПРИВРЕДЕ ЗЕМЉЕ ЧЛАНИЦЕ ЕУ НОВА РЕШЕЊА ЦАП + 2013, ИЗАЗОВИ ЗА ПОЉПРИВРЕДЕ ЗЕМЉЕ ЧЛАНИЦЕ ЕУ НОВА РЕШЕЊА ЦАП + 2013, ИЗАЗОВИ ЗА ПОЉПРИВРЕДЕ ЗЕМЉЕ ЧЛАНИЦЕ ЕУ
Опширније...
 
АСПЕКТИ РАЗВОЈА ПЕРИУРБАНИХ ПОДРУЧЈА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ
На 80. Међународном пољопривредном сајаму одржаном у Новом Саду (18.05.2013 - 24.05.2013. године), дана 23.05.2013.године одржана је расправа на тему „Одржива пољопривреда као фактор развоја периурбаних подручја Републике Србије“ у организацији Привредне коморе Београда и Института за економику пољопривреде. 
Peri-urban agriculture 1 Peri-urban agriculture 2 Peri-urban agriculture 3

Опширније...
 
НАЈБОЉИ У АГРОБИЗНИСУ
Институту за економику пољопривреде додељена је награда „НАЈБОЉИ У АГРОБИЗНИСУ“ за 60. година непрекидног излажења часописа „ЕКОНОМИКА ПОЉОПРИВРЕДЕ“ и успешног промовисања Агроекономске мисли у Србији и свету.
Nagrada 1 Nagrada 2 Nagrada 3
Опширније...
 
57. Међународни сајам технике и техничких достигнућа (UFI), Београдски Сајам

На 57. Међународном сајму технике и техничких достигнућа одржаном од 13 – 17. маја 2013. године, запажено учешће је остварио и Институт за економику пољопривреде из Београда. На Међународном сајму који је најзначајнији привредни и технолошки догађај у Србији и југоисточној Европи, Институт за економику пољопривреде презентовао је два техничка решења, из области иновација и нових технологија, који су део резултата остварених на пројекту ИИИ - 46006 "Одржива пољопривреда и рурални развој у функцији остваривања стратешких циљева Републике Србије у оквиру Дунавског региона", које финансира Министарство просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије.

Међународни сајам технике и техничких достигнућа (UFI), Београдски Сајам Међународни сајам технике и техничких достигнућа (UFI), Београдски Сајам

 

Опширније...
 
Четврти међународни научни Симпозијум "Agrosym 2013"
 
XXVII Саветовање агронома, ветеринара, технолога и агроекономиста, ПКБ „Агроекономик“
„Институт за економику пољопривреде, Београд, учествовао је на XXВИИ Саветовању агронома, ветеринара, технолога и
агроекономиста, у организацији Институтуа ПКБ „Агроекономик“. Саветовање је одржано 20. и 21. фебруара 2013. године у великој сали Пољопривредне Корпорације Београд у Падинској Скели. Првог дана Саветовања које је за тему имало „Ратарство, повртарство и агроекономије“, члан председништва био је директор ИЕП, Београд, академик ДрагоЦвијановић, заједно са уваженим колегама из института и факултета (проф. др Ђорђе Гламочлија, др Миле Ивановић, др Снежана Јанковић, др Никола Христов). Истраживачи ИЕП, Београд имали су на овом Саветовању неколико запажених радова, који су презентовани кроз усмено излагање аутора и/или кроз постер презентацију“.

XXVII Саветовање агронома, ветеринара, технолога и агроекономиста, ПКБ „Агроекономик“ XXVII Саветовање агронома, ветеринара, технолога и агроекономиста, ПКБ „Агроекономик“ XXVII Саветовање агронома, ветеринара, технолога и агроекономиста, ПКБ „Агроекономик“
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следећа > Крај >>

Страна 7 од 9
RocketTheme Joomla Templates
©2005-2009 Институт за економику пољопривреде Београд
+381(0)11 6972858 , office@iep.bg.ac.rs